My home inspiration #1

In dit item zet ik de meest creatieve en inspirerende interieurs op een rijtje.

image

Ik hou wel van oosterse invloeden. Zelf zou ik onwijs graag Japan willen bezoeken. Ook ben ik gek op takken met bloesem en bloemen van 1 soort. De Japanse bloesem is daarom perfect voor deze combinatie. Je haalt hiermee een echte schoonheid in huis.

Waar kun je beter op wegzakken dan op een prachtige loungestoel. Dit zou wel eens jouw favoriete plekje in huis kunnen worden. Heerlijk ontspannen begint bij een goede stoel, want bijna de helft van ons leven brengen we zittend door.

Neon lichten zie je steeds vaker op het gebied van interieur. Tegenwoordig zie je dit niet meer alleen in clubs en restaurants, maar is het helemaal trendy. Deze industriële stijl is erg goed te combineren.

Werk je thuis, zit je vaak achter de computer of schrijf je graag, dan kan een bureau natuurlijk niet ontbreken. Voor mij zou dit een plek zijn waar ik rustig kan zitten en tevens een inspirerende omgeving is.

Als opbergsysteem voor mijn make-up en overige beauty producten gebruik ik witte dozen met deksel die verstopt zitten in de lade van mijn opmaaktafel. Niet heel handig alleen, want alles zit door elkaar en je bent altijd aan het zoeken. Daarom heb ik voor mijn make-up een etui gemaakt met alles wat ik dagelijks gebruik. Toch merk ik dat ik soms behoefte heb om eens wat anders te gebruiken dan altijd maar dezelfde eyeliner of lipgloss. Daarentegen is deze doorzichtige opbergdoos met laatjes ideaal! Je kunt alles sorteren en ziet in één oogopslag wat erin ligt. Het is een stuk gemakkelijker en je zult sneller andere producten gaan gebruiken. Gezien bij de Kardashians!

Koper is het nieuwe zilver en goud. Het is dé nieuwe trendkleur en het materiaal van dit moment. Koperen leidingen, stoelen, je ziet het allemaal. Wat ik erg cool vind zijn de koperen bolle lampen boven een tafel. Ook leuk is een koperen vaas, kandelaar of waxinelichthouders. Wat je allemaal wel niet met koper kunt!

Advertisements

2 thoughts on “My home inspiration #1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s