3 coole designs voor ieder interieur

Snurk dekbedovertrek

Met het Astronaut dekbedovertrek van Snurk kun je lekker dromen over verre ruimtereizen. Leuk om te weten, het astronautenpak zelf is afkomstig van het Space Expo Museum in Noordwijk.

Astronaut

Het dekbedovertrek is er ook in een variant met een prinses. Bijna ieder meisje droomt wel eens over hoe het zal zijn om een prinses te zijn. Met het Prinses dekbedovertrek kun je slapen en opstaan als een echte royalty.

Prinses

Snurk heeft leuke en unieke dekbedden voor zowel kinderen als volwassenen. Het beddengoed is altijd gemaakt van een zachte en soepele kwaliteit katoen, wat slapen nog lekkerder maakt.

Fauna Pillows

De Fauna Pillows van Areaware, ontworpen door Ross Menuez, zijn er in verschillende soorten en 3 maten (pico, mini en large). De kussens zijn gemaakt in Brooklyn, New York en brengen het buitenleven naar binnen. In tegenstelling tot teckels, die bekend staan als eigenwijs, doen ze precies wat je wil en zijn daardoor goed te gebruiken als kussen of als speelgoed.

Teckel Pillow

Vitra Wooden Dolls

De Vitra Wooden Dolls zijn een creatie van Alexander Girard. Geboren in 1907 in New York. Girard ontwierp en vervaardigde de houten poppen helemaal zelf en met de hand. De figuren, deels decoratief en deels speelgoed, afhankelijk voor zijn eigen gebruik, zijn geïnspireerd door de volkskunst uit Zuid-Amerika, Azië en Oost-Europa. Tegenwoordig zijn de prachtige figuren voor iedereen verkrijgbaar. De houten poppen zijn gemaakt van massief dennenhout en worden met de hand beschilderd. Daarmee is iedere pop uniek. Deze poppen, sommige blij, sommige grimmig, zijn een aanwinst voor elk interieur.

Wooden Dolls

Advertisements

5 thoughts on “3 coole designs voor ieder interieur

  1. Hoi Tante Sjaak alles goed bij jullie, leuk die dekbedden, moet nog steeds je verslag van. Berlijn uitlezen! Ben er wel aan begonnen. Xx. Carry P.s.fijne werkweek

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    1. Hi Carry. Bij ons alles goed, bij jullie ook hoop ik. Leuk zijn die hè! Zullen binnenkort vast nog meer van die leuke dingetjes voorbij komen.. Veel leesplezier 😉 Xx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s